Aanvullende informatie musical

Komende dinsdag is het zover, de musical van groep 8. Natuurlijk hebben we nog altijd te maken met een aantal beperkingen i.v.m. Corona en de te bewaren afstand van 1,5 meter. Om daar zo goed mogelijk rekening mee te kunnen houden krijgt ieder kind van groep 8 maandag 4 kaarten en zal de opstelling in de zaal zo neergezet worden dat enkel gezinsleden bij elkaar zitten. Het is dan ook van belang dat als de kinderen maandag de kaarten mee naar huis krijgen al bekend is wie er komen kijken, zodat de stoelen klaargezet kunnen worden. De kinderen van groep 7 en 8 hebben uiteraard geen kaart nodig om binnen te komen. Helaas kunnen we dit jaar geen ouders van groep 7 ontvangen. (Tenzij zij ook een kind in groep 8 hebben)
Op maandagmiddag wordt het decor neergezet en het zou fijn zijn als daar enkele ouders bij kunnen helpen. We starten daar direct om 14.15 uur mee. Het gaat dan niet om technische zaken, want de verlichting en het geluid hangen dan al, maar om de aankleding van het podium en de zaal. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat dit niet één van de kwaliteiten van de meester van groep 7-8 is...
Inmiddels hebben we al behoorlijk wat junglespullen mogen ontvangen, die we kunnen gebruiken als aankleding, maar als er nog mensen materiaal hebben, dan is dat altijd welkom.
Er hebben zich al wat mensen aangemeld om te komen schminken op de musicaldag, maar we kunnen nog wat extra handen gebruiken. Het schminken gebeurt tussen 11.15 en 12.00 uur voor de middagvoorstelling en vanaf ongeveer 16.45 uur voor de avondvoorstelling. Als u in de gelegenheid bent, dan hoor ik dat graag.
Media
  • Image80208b757dcb4cb39b121d03cbedf950