GGD – Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige

De afdeling Jeugdgezondheidszorg van GGD Uden ondersteunt en adviseert ouders, kinderen en jongeren bij het gezond opgroeien. Heeft u twijfels of vragen over de ontwikkeling van uw kind? Dan mag u altijd een afspraak maken voor het spreekuur van de jeugdarts of jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau.

Na de Kerstvakantie starten we in samenwerking met GGD Uden een pilot en zullen er twee momenten zijn dat jeugdverpleegkundige Habiba El Yachouti aanwezig is op school voor uw hulpvragen.

Hieronder stelt Habiba zichzelf voor:

Mijn naam is Habiba El Yachouti en ik ben werkzaam als jeugdverpleegkundige in Uden. Op het consultatiebureau zal ik de baby’s, peuters en 9 jarigen zien.

De gemeente Uden heeft per 1 juli 2019 de Wegwijzer Jeugd ingericht voor alle vragen m.b.t. jeugdhulp. Dit schooljaar ben ik aan De Cirkel verbonden als contactpersoon vanuit de GGD voor de Wegwijzer Jeugd.

Ik zal dit schooljaar 2 spreekuren draaien op school en u kunt bij mij terecht met uw vragen over opvoeden en vragen voor jeugdhulp. Samen met u, en zo nodig met de leerkracht of intern begeleider, kijken we wat er nodig is. Misschien zijn enkele afspraken met mij en/of de jeugdarts genoeg en kunt u weer verder. Indien er meer hulp nodig is, kunnen we direct contact leggen met de Wegwijzer Jeugd.

Op de volgende dinsdagen zal ik ’s morgens om 8:20 uur bij de ingang van school staan.
14 januari 2020
5 mei 2020

Voor een individueel gesprekje kunt u dan tot 9 uur bij mij terecht.

Tot ziens!

Media
  • GGD Schoolwapps