Renovatie speelplaats

Beste ouders en verzorgers,


In de herfstvakantie gaat bouwbedrijf Witlox beginnen met de verbouwing van onze speelplaats, daar zijn we heel blij mee!

Dit betekent dat de speelplaats geruime tijd niet toegankelijk is en dus de hoofdingang die via de speelplaats te bereiken is, voorlopig gesloten is.

De aankomende weken is de ingang aan de Wislaan de hoofdingang. Wij willen u, zeker in het begin van deze verandering, vragen samen met uw kind mee te lopen. Zodat u samen deze nieuwe situatie kunt bespreken en begeleiden. Als kinderen met de fiets komen dan mogen ze deze in de fietsenrekken plaatsen zoals altijd en daarna via het voetpad wandelen naar de andere ingang. Op maandag en dinsdag na de herfstvakantie zal meneer Huub daar staan om kinderen uit te leggen hoe ze moeten wandelen.

Ook de pauzes kunnen nu niet op de speelplaats plaatsvinden. Daarom zullen we tijdelijk gebruik maken van het grasveld/basketbalveld tegenover de school. De leerkrachten lopen in de pauzes ter begeleiding met de eigen groep mee naar het grasveld/basketbalveld. Kinderen gaan voor de pauze of na de pauze naar het toilet, zo voorkomen we dat kinderen de weg oversteken tijdens de pauze. Vanzelfsprekend bespreken we dit in de klas, maar wilt u dit ook thuis goed met uw kind(eren) bespreken?

De kinderen van groep 1/2 spelen op de speelplaats van de BSO, zodat zij de weg niet over hoeven te steken. Ook zij gaan altijd onder begeleiding van de leerkracht naar deze speelplaats.

Excuses voor het ongemak,

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Anke van der Lee

Directeur OBS De Cirkel

Media
  • Elke Verbruggen fotografie-deCirkel-126 Custom