Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
2019 Trots! Lees meer »
GGD – Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige De afdeling Jeugdgezondheidszorg van GGD Uden ondersteunt en adviseert ouders, kinderen en jonge ... Lees meer »
Renovatie speelplaats Beste ouders en verzorgers,In de herfstvakantie gaat bouwbedrijf Witlox beginnen met de verbouwi ... Lees meer »
Start kaartverkoop musical groep 8. Vanaf vrijdag 21 juni t/ m donderdag 27 juni start de kaartverkoop voor de afscheidsmusical van ... Lees meer »
Feestweek - Vrijdag Met een lach en een traan...... Wat is het jammer dat de Feestweek vandaag is geëindigd. M ... Lees meer »
Feestweek - Donderdag Het is alweer de 4de dag van de Feestweek! Wat een toffe dagen hebben we al gehad. Vandaag hebbe ... Lees meer »
Feestweek - Woensdag Woh! Wat een schoolreis hebben we gehad! Op en top genoten met elkaar met een prachtig weertje e ... Lees meer »
Feestweek - Dinsdag Vandaag was het dan eindelijk zover! De Feestweek is geopend. Het was een super feestelijke eers ... Lees meer »
Feestweek - Maandag De voorbereiden zijn getroffen! Wij zijn er helemaal klaar voor. Graag zien we morgen iedereen o ... Lees meer »
Nog 3 weken en dan ... FEEST -f- De feestweek komt nu echt dichterbij! Het aftellen is nu begonnen! Hopelijk wordt het mooi w ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste