Groep 7-8 A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Inzameling voor kinderen in Nigeria! Namens Monique, Rolf & Ebun willen we hier graag uw aandacht voor vragen! Lees meer »
Feestweek - Vrijdag Met een lach en een traan...... Wat is het jammer dat de Feestweek vandaag is geëindigd. Maar w ... Lees meer »
Feestweek - Donderdag Het is alweer de 4de dag van de Feestweek! Wat een toffe dagen hebben we al gehad. Vandaag hebbe ... Lees meer »
Feestweek - Woensdag Woh! Wat een schoolreis hebben we gehad! Op en top genoten met elkaar met een prachtig weertje e ... Lees meer »
Feestweek - Dinsdag Vandaag was het dan eindelijk zover! De Feestweek is geopend. Het was een super feestelijke eers ... Lees meer »
Feestweek - Maandag De voorbereiden zijn getroffen! Wij zijn er helemaal klaar voor. Graag zien we morgen iedereen o ... Lees meer »
Extra traktatie feestweek A.s. maandag start de feestweek op de Cirkel. Bij meneer Prinssen is op 21 maart een en ander al ... Lees meer »
Nog enkele dagen en dan ...FEEST! Er staat ons een geweldig feest te wachten! Het programma is voor iedereen bekend. Maar nog even ... Lees meer »
Wijzigingen in activiteitenschema Een update in het activiteitenschema. Als het goed is hebt u vandaag (25-03) ook een exemplaar o ... Lees meer »
Nog 2 weken en dan... FEEST! - I - Dinsdag 26 maart wordt om 14.10 uur op de speelplaats de bestemming van de schoolreis beke ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 8Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste