Groep 2-3

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Speelplaats Zoals u kunt zien, krijgt onze speelplaats vorm! We zijn ontzettend blij met de vorderingen die ... Lees meer »
Schooltijd 5 december Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 5 december vieren we het sinterklaasfeest op de Cirkel. A ... Lees meer »
Info diploma kern 1 en brief kern 2 Beste ouders van groep 3,Vandaag hebben de kinderen kern 1 afgerond door een woordentoetsje te l ... Lees meer »
Herinnering ouderbedankmiddag Wij willen u uitnodigen voor de ouderbedankmiddag op Donderdag 20 juni Van 13.30 uur tot 14.15 ... Lees meer »
Feestweek - Vrijdag Met een lach en een traan...... Wat is het jammer dat de Feestweek vandaag is geëindigd. M ... Lees meer »
Feestweek - Donderdag Het is alweer de 4de dag van de Feestweek! Wat een toffe dagen hebben we al gehad. Vandaag hebbe ... Lees meer »
Feestweek - Woensdag Woh! Wat een schoolreis hebben we gehad! Op en top genoten met elkaar met een prachtig weertje e ... Lees meer »
Feestweek - Dinsdag Vandaag was het dan eindelijk zover! De Feestweek is geopend. Het was een super feestelijke eers ... Lees meer »
Feestweek - Maandag De voorbereiden zijn getroffen! Wij zijn er helemaal klaar voor. Graag zien we morgen iedereen o ... Lees meer »
Nog enkele dagen en dan ...FEEST! Er staat ons een geweldig feest te wachten! Het programma is voor iedereen bekend. Maar nog even ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 8Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste