Groep 1-2

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Schooltijd 5 december Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 5 december vieren we het sinterklaasfeest op de Cirkel. A ... Lees meer »
Herinnering ouderbedankmiddag Wij willen u uitnodigen voor de ouderbedankmiddag op Donderdag 20 juni Van 13.30 uur tot 14.15 ... Lees meer »
Feestweek - Vrijdag Met een lach en een traan...... Wat is het jammer dat de Feestweek vandaag is geëindigd. M ... Lees meer »
Feestweek - Donderdag Het is alweer de 4de dag van de Feestweek! Wat een toffe dagen hebben we al gehad. Vandaag hebbe ... Lees meer »
Feestweek - Woensdag Woh! Wat een schoolreis hebben we gehad! Op en top genoten met elkaar met een prachtig weertje e ... Lees meer »
Feestweek - Dinsdag Vandaag was het dan eindelijk zover! De Feestweek is geopend. Het was een super feestelijke eers ... Lees meer »
Feestweek - Maandag De voorbereiden zijn getroffen! Wij zijn er helemaal klaar voor. Graag zien we morgen iedereen o ... Lees meer »
Nog enkele dagen en dan ...FEEST! Er staat ons een geweldig feest te wachten! Het programma is voor iedereen bekend. Maar nog even ... Lees meer »
Lentebingo- wandeling Wandelend een Lentebingo houden is super tof, gezellig en hartstikke leerzaam! Lees meer »
Nog 2 weken en dan... FEEST! - I - Dinsdag 26 maart wordt om 14.10 uur op de speelplaats de bestemming van de schoolreis beke ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste