Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Het ei en ij spel Vandaag had juf Sanna een super leuk spel voor de kids voorbereid. Ganzenbord met de ei en ij. Lees meer »
Heksenbrief Vanmorgen vonden we een brief van Heks Hoesje. Ze vroeg ons om haar te helpen, ze is haar toverb ... Lees meer »
Herfstwandeling Vandaag met groep 1-2-3 herfstspullen gescoord! Al was het vandaag nog volop zomerweer...... S ... Lees meer »
Autoloze schooldag Vandaag is op onze school het startsein gegeven van de autoloze schooldag van morgen. We hopen d ... Lees meer »
IPC - thema 'Hoe leer ik ?' Vandaag hebben we met de groepen 1-2-3 samengewerkt in het thema IPC. Hoe zie ik er uit? Hoe gro ... Lees meer »
Samen lezen We zijn al druk aan het lezen in groep 2-3. Erg mooi hoe betrokken de kinderen zijn bij de teks ... Lees meer »
IPC- thema 'Hoe leer ik?' Binnen het thema zijn we gaan kijken naar wie ben ik? Alle kinderen hebben een 'ik doos' gemaak ... Lees meer »
Militair op bezoek Ook bij ons was Olaf, de vader van Lis en Feline, in de klas geweest om te vertellen over zijn b ... Lees meer »
IPC unit: Hoe wij leren? Hoe leer ik het beste? We hebben verschillende manieren van leren geleerd & ervaren. Gevolgd do ... Lees meer »
Werken in groep 2-3 Wat een sfeertje in de klas! Lees meer »
 
Pagina 1 van 12Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste