Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Musicaldag en daarna Zoals u weet vindt de musical plaats op dinsdag 2 juli. Om een beeld te schetsen van hoe die dag ... Lees meer »
Herinnering ouderbedankmiddag Wij willen u uitnodigen voor de ouderbedankmiddag op Donderdag 20 juni Van 13.30 uur tot 14.15 ... Lees meer »
Voorlopige adviesgesprekken groep 7B Hieronder leest u de planning voor de voorlopige adviesgesprekken, zoals die ook op deur van het ... Lees meer »
Voorlopige adviesgesprekken groep 7B Hieronder leest u de planning voor de voorlopige adviesgesprekken, zoals die ook op deur van het ... Lees meer »
Schoolkamphulp gezocht Op dinsdag 4 juni vertrekt groep 8 op schoolkamp. Om dit kamp zo prettig mogelijk te kunnen late ... Lees meer »
Acteren in een echte film! Vandaag hebben vier kinderen uit groep 6 mee mogen spelen in de promotie film van Sjors sportief! Lees meer »
Schoolsportolympiade groep 7 Op donderdag 23 mei is de schoolsportolympiade voor groep 7. Op deze dag worden alle kinderen ge ... Lees meer »
Inzameling voor kinderen in Nigeria! Namens Monique, Rolf & Ebun willen we hier graag uw aandacht voor vragen! Lees meer »
Feestweek - Vrijdag Met een lach en een traan...... Wat is het jammer dat de Feestweek vandaag is geëindigd. M ... Lees meer »
Feestweek - Donderdag Het is alweer de 4de dag van de Feestweek! Wat een toffe dagen hebben we al gehad. Vandaag hebbe ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 16Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste